Královéhradecký krajský institut pro vzdělávání a inovace

Moderní bezmasé pokrmy ve školním stravování

Číslo kurzu

514202

Termín
20.05.2024 9:00 - 14:00 hodin
Uzávěrka přihlášek

13.05.2024

Kapacita

Volná místa

Místo

Smiřických 1237, Náchod

Navigovat sem

Časová dotace
5 hodin
Určeno
pracovníkům a vedoucím školních jídelen, ředitelům škol, učitelům odborných gastronomických předmětů SŠ a soukromým osobám
Lektor

Ing. Zdeněk Hladík

Akreditace

Program není akreditován MŠMT

Garant

Bc. Kateřina Krtičková, DiS.

krtickova@kkivi.cz

722569515

Popis Kurzu

Interaktivní seminář nabídne možnosti, jak zařazovat bezmasé pokrmy (vegetariánské i veganské) ve školních jídelnách chutně, moderně, vyváženě a zároveň v souladu se spotřebním košem a rozpočtem. Součástí bude představení i ochutnávka netradičních bezmasých surovin použitelných v praxi školních jídelen. Dozvíte se jak kombinovat suroviny na bezmasém talíři, jak chytře používat rostlinné bílkoviny, luštěniny, tuky a zdravá dochucovadla, netradiční a znovuobjevené suroviny, jak v podmínkách ŠJ připravovat fermentované suroviny, klíčky, ořechy a semínka.

Poznámka

Program není akreditován MŠMT na základě novely zákona č. 563/2004 Sb. ve znění pozdějších předpisů a lze jej platit z ONIV. Ing. Zdeněk Hladík je kulinářský odborník s orientací na zdravé stravování, manažer kulinářských projektů; Country Life, lektor Asociace kuchařů a cukrářů. Také je držitel nejprestižnějšího kulinářského ocenění ČR, řádu Svatého Vavřince.

Pokyny k platbě

Účastnický poplatek ve výši 1 000 Kč bude uhrazen na základě vystavené faktury, která bude zaslána po uskutečnění akce na e-mail školy. V případě jakýchkoliv specifických požadavků na platbu pište na email herman@kkivi.cz.

Mohlo by Vás také zajímat

AI a ostatní