Moderní bezmasé pokrmy ve školním stravování
514202
20.05.2024 | 9:00 - 14:00 hodin |
13.05.2024
Volná místa
Smiřických 1237, Náchod
Ing. Zdeněk Hladík
Program není akreditován MŠMT
Popis Kurzu
Interaktivní seminář nabídne možnosti, jak zařazovat bezmasé pokrmy (vegetariánské i veganské) ve školních jídelnách chutně, moderně, vyváženě a zároveň v souladu se spotřebním košem a rozpočtem. Součástí bude představení i ochutnávka netradičních bezmasých surovin použitelných v praxi školních jídelen. Dozvíte se jak kombinovat suroviny na bezmasém talíři, jak chytře používat rostlinné bílkoviny, luštěniny, tuky a zdravá dochucovadla, netradiční a znovuobjevené suroviny, jak v podmínkách ŠJ připravovat fermentované suroviny, klíčky, ořechy a semínka.
Poznámka
Program není akreditován MŠMT na základě novely zákona č. 563/2004 Sb. ve znění pozdějších předpisů a lze jej platit z ONIV. Ing. Zdeněk Hladík je kulinářský odborník s orientací na zdravé stravování, manažer kulinářských projektů; Country Life, lektor Asociace kuchařů a cukrářů. Také je držitel nejprestižnějšího kulinářského ocenění ČR, řádu Svatého Vavřince.
Pokyny k platbě
Účastnický poplatek ve výši 1 000 Kč bude uhrazen na základě vystavené faktury, která bude zaslána po uskutečnění akce na e-mail školy. V případě jakýchkoliv specifických požadavků na platbu pište na email herman@kkivi.cz.
Mohlo by Vás také zajímat
AI a ostatní